Contacte | Subscriure't   


    

Juny 2016
1519h
Preu: 5 euros
 
Arsènic Espai de Creació
TALLERS DE TEATRE I DANSA. CURS 2015-2016

 
Aprenem a fer teatre tot fent teatre: aquesta és la filosofia d´Arsènic Espai de Creació. com cada any, els tallers de teatre i dansa giren al voltant d'un autor, una temàtica o una disciplina alrtística. Enguany el protagonsita és Federico García Lorca, i tant petits com grans treballaran sobre aquest escriptor.DATA MÀXIMA PER FER RESERVES: dimecres 22 de juny a les 14 hores 


Maig-Juny 2017
Divendres 2621h
Dissabte 2721h
Diumenge 2819h
Divendres 221h
Dissabte 321h
Diumenge 419h
Preu: 14 euros
 
Quatre per quatre Teatre
L’AUCA DEL SENYOR ESTEVE

 
“Celebrem els 100 anys de l’estrena a Barcelona d’aquest clàssic del teatre català.”
Retrat de Santiago Rusiñol, versionat per Santiago Sans, de la petita burgesia barcelonina, encarnada en una família de botiguers, propietaris de la merceria La Puntual. Aquesta petita burgesia no evoluciona durant tres generacions fins que el besnét de la saga, en Ramonet, vol renunciar a continuar amb la tradició familiar. Una obra que descriu la Barcelona dels botiguers del barri de la Ribera, amb el seu pragmatisme (el “ser pràctic”), el seu català col·loquial i la seva dèria per l’estalvi i per evitar el “gasto” superflu.
En motiu de la celebració del centenari de la seva estrena a Barcelona, la companyia granollerina Quatre per quatre ha volgut tornar a posar a escena aquesta obra de Rusiñol que l’any 2000 van representar també a les festes de l’Ascensió juntament amb Gran Centre Granollers.   

FITXA ARTÍSTICA:
Adaptació del text: Santiago Sans i Vall
Direcció: Frederic Roda Fàbregas
Intèrprets: Estel Ibars, Núria Vallelado, Maria Mundet, Lourdes Fernández, Jaume Nebot, Montserrat Colomé, Salvador Pardo, Víctor Enrique, Miquel Noguera, Arnau Gallardo, Manuela Vázquez, Anna Escarmis, Ivan Torralbo, Arian Botey, Marga Alerm, Xavier Noguera, Paco Asensio, Pau Sais i Eric Robles.
Escenografia: La Forja
Tallers Escenografia Castells
Disseny vestuari: Pau Fernández
Confecció vestuari: Atelier Malé
Tècnic de llum i so: Noel Jiménez
Atrezzo: Manuela Vázquez
Maquillatge: Montserrat Colomé
Muntatge musical: Arian Botey
Fotografia i vídeo espectacle: Arian Botey Soldevila
Coordinació externa: Miquel Noguera
Producció: Quatre per Quatre i FAC
Espectacle en: català 

Durada aproximada: 120 minuts


Maig 2017
Dissabte 1321h
Diumenge 1419h
Preu: 12 euros
 
De Lali Álvarez
RAGAZZO

 
Ragazzo és un text “d’una enorme sensibilitat i proximitat [...] que aconsegueix tot el seu sentit i potència escènica per la magnètica presència d’Oriol Pla” J.C. Olivares – El país
Ragazzo viu l’estiu de la ciutat de Gènova l’any 2001: fa poc han okupat amb uns amics un espai que han condicionat com a vivenda, té temps per escoltar música, llegir, cuinar, enamorar-se… i per participar al Fòrum Social Mundial on es discuteix com seria un “altre món possible”. El seu destí quedarà marcat quan prengui la decisió de quedar-se a la Columna dels Desobedients.
Què fer davant l’amenaça? Té legitimitat un govern que s’ha de blindar per decidir? Qui (i per a què) fa servir la violència? Què és la impunitat? Un altre món és possible? Lali Álvarez escriu i dirigeix una peça que reviu la figura de Carlo Giuliani, assassinat a Gènova el 20 de juliol de 2001, protagonitzada per Oriol Pla.  

FITXA ARTÍSTICA:
Text i direcció: Lali Álvarez
Interpretació: Oriol Pla
Espectacle en: català 

Durada aproximada: 90 minuts

 1   2   3   4   5   següent    darrera