Contacte | Subscriure't   


    

Juny 2016
1519h
Preu: 5 euros
 
Arsènic Espai de Creació
TALLERS DE TEATRE I DANSA. CURS 2015-2016

 
Aprenem a fer teatre tot fent teatre: aquesta és la filosofia d´Arsènic Espai de Creació. com cada any, els tallers de teatre i dansa giren al voltant d'un autor, una temàtica o una disciplina alrtística. Enguany el protagonsita és Federico García Lorca, i tant petits com grans treballaran sobre aquest escriptor.DATA MÀXIMA PER FER RESERVES: dimecres 22 de juny a les 14 hores 


Maig 2017
Dissabte 1321h
Diumenge 1419h
Preu: 12 euros
 
De Lali Álvarez
RAGAZZO

 
Ragazzo és un text “d’una enorme sensibilitat i proximitat [...] que aconsegueix tot el seu sentit i potència escènica per la magnètica presència d’Oriol Pla” J.C. Olivares – El país
Ragazzo viu l’estiu de la ciutat de Gènova l’any 2001: fa poc han okupat amb uns amics un espai que han condicionat com a vivenda, té temps per escoltar música, llegir, cuinar, enamorar-se… i per participar al Fòrum Social Mundial on es discuteix com seria un “altre món possible”. El seu destí quedarà marcat quan prengui la decisió de quedar-se a la Columna dels Desobedients.
Què fer davant l’amenaça? Té legitimitat un govern que s’ha de blindar per decidir? Qui (i per a què) fa servir la violència? Què és la impunitat? Un altre món és possible? Lali Álvarez escriu i dirigeix una peça que reviu la figura de Carlo Giuliani, assassinat a Gènova el 20 de juliol de 2001, protagonitzada per Oriol Pla.  

FITXA ARTÍSTICA:
Text i direcció: Lali Álvarez
Interpretació: Oriol Pla
Espectacle en: català 

Durada aproximada: 90 minuts


Maig 2017
Dissabte 621h
Diumenge 719h
Preu: 12 euros
 
Sobre poemes d’Àngel Guimerà
LO LLEÓ DE L’ATENEU

 
Per descobrir a través de la paraula i la música a l’Angel Guimerà poeta, capaç de fer vibrar el cor de les persones que el llegeixen o l’escolten.
Àngel Guimerà era anomenat “Lo lleó de l’Ateneu”; potser pel seu aspecte gegantí, potser per la veneració que despertava als del seu entorn i la misteriosa aura que l’envoltava. En aquest espectacle descobrirem la vessant poètica del gran dramaturg, d’una gran qualitat i mirall per a molts poetes que el varen admirar. 
Concebut com un recital pur de poesia i cançons, composades pel cantautor Ignasi Roda sobre poemes de l’autor, “Lo lleó de l’Ateneu” s’endinsa en la figura de Guimerà i la despulla a través de la seva poesia lírica, èpica, patriòtica, desesperada, narrativa i fins i tot mortuòria i llòbrega. 

FITXA ARTÍSTICA:
Poemes: Angel Guimerà
Text i música de les cançons: Ignasi Roda
Intèrprets: Joan Berlanga, Sònia Guimerà, Ricard Mariné, Ignasi Roda, Marta Uxan i Martina Vilarasau.
Espectacle en: català
Durada aproximada: 80 minuts
  1   2   3   4   5   següent    darrera