Contacte | Subscriure't   


    

Abril 2017
Dissabte 821h
Diumenge 919h
Preu: 12 euros
 
Meridiano 70ymedio y Sala Fènix
BRUTO. EL PODER O LA VIRTUD

 
ESPECTACLE CANCEL'LAT PER MALALTIA DE L'ACTOR.
Inspirat en el drama històric Juli Cesar de Shakespeare, aquest monòleg porta a escena la conjura i assassinat del dictador romà per part de Bruto i alguns senadors. En aquesta versió, Marcela Terra ressalta el dilema emocional de Bruto, que ha d’escollir entre l’amor filial cap a Cesar i el seu deure polític i moral cap el poble. Reivindica així la figura de Bruto com un home cívic, conseqüent i democràtic, en contraposició a la figura de traïdor.
En el seu discurs, Bruto apunta a la injustícia, la indiferència popular enfront la tirania i la corrupció regnant a la societat per despertar al poble i intentar tornar-los la seva dignitat. 


FITXA ARTÍSTICA:
Dramatúrgia i direcció: Marcela Terra
Intèrpret: Felipe Cabezas
Il·luminació: Mattia Russo
Ambient sonor: Orestes Gas
Vídeo: Cristina Raso Boluda
Producció: Meridiano 70ymedio y Sala Fènix
Espectacle en: castellà
Durada aproximada: 70 minuts


Abril 2017
Divendres 2121h
Dissabte 2221h
Diumenge 2319h
Preu: 5 euros
 
Institut Celestí Bellera
REMUC

 

Adaptació de l’obra del dramaturg i director granollerí Pau Miró “Búfals”.

L'alumnat de 2n de Batxillerats d'Arts Escèniques de l'Institut Celestí Bellera ens tornarà a sorprendre amb una proposta amb un alt component de teatre físic.
Les dues darreres temporades ens van sorprendre amb “Tot esperant Godot”, guanyador de la XXII edició dels Premis Buero de Teatre Jove 2016, i “Somni d’una nit d’estiu”. Totes dues propostes corals i amb una posada en escena sorprenent.

 


Reserva d'entrades a partir del dimecres 19 d'abril.Abril 2017
Dissabte 121h
Diumenge 219h
Preu: 12 euros
 
Cia. Teatre de Ponent
EL CIRCO DE LAS PALABRAS

 
Quan els versos són alguna cosa més que paraules
Torna la història d’amor entre el pallasso i la trapezista en una nova versió que amplia el ventall de poemes a tota la història de la poesia en llengua castellana. Tots dos han estat convocats a un càsting per participar en un projecte. Es troben. Es reconeixen. Havien treballat junts i s’havien estimat. Mentre esperen, parlen, juguen amb les paraules i fan malabars a partir d’un recorregut pels millors versos de la poesia en llengua castellana.
Des del present rememoren el passat sense adonar-se que estan composant el futur. Amb paraules i versos es teixeix entre tots dos la invisible xarxa que els atraparà en la seva irremeiable caiguda cap a l’amor.  

FITXA ARTÍSTICA:
Intèrprets: Anna Casas i Joaquin Daniel
Dramatúrgia: Joany R. Férez
Direcció: Frederic Roda
Il·luminació: Noel Jiménez
Espectacle en: castellà 

Durada aproximada: 65 minuts

 1   2   3   4   5   següent    darrera