Abril 2017
Divendres 2121h
Dissabte 2221h
Diumenge 2319h
Preu: 5 euros
 
Institut Celestí Bellera
REMUC

 

Adaptació de l’obra del dramaturg i director granollerí Pau Miró “Búfals”.

L'alumnat de 2n de Batxillerats d'Arts Escèniques de l'Institut Celestí Bellera ens tornarà a sorprendre amb una proposta amb un alt component de teatre físic.
Les dues darreres temporades ens van sorprendre amb “Tot esperant Godot”, guanyador de la XXII edició dels Premis Buero de Teatre Jove 2016, i “Somni d’una nit d’estiu”. Totes dues propostes corals i amb una posada en escena sorprenent.

 


Reserva d'entrades a partir del dimecres 19 d'abril.Abril 2017
Dissabte 121h
Diumenge 219h
Preu: 12 euros
 
Cia. Teatre de Ponent
EL CIRCO DE LAS PALABRAS

 
Quan els versos són alguna cosa més que paraules
Torna la història d’amor entre el pallasso i la trapezista en una nova versió que amplia el ventall de poemes a tota la història de la poesia en llengua castellana. Tots dos han estat convocats a un càsting per participar en un projecte. Es troben. Es reconeixen. Havien treballat junts i s’havien estimat. Mentre esperen, parlen, juguen amb les paraules i fan malabars a partir d’un recorregut pels millors versos de la poesia en llengua castellana.
Des del present rememoren el passat sense adonar-se que estan composant el futur. Amb paraules i versos es teixeix entre tots dos la invisible xarxa que els atraparà en la seva irremeiable caiguda cap a l’amor.  

FITXA ARTÍSTICA:
Intèrprets: Anna Casas i Joaquin Daniel
Dramatúrgia: Joany R. Férez
Direcció: Frederic Roda
Il·luminació: Noel Jiménez
Espectacle en: castellà 

Durada aproximada: 65 minuts


Març 2017
Dissabte 2521h
Diumenge 2619h
Preu: 12 euros
 
D’Ivan Padilla
ENS HAVÍEM BARALLAT TANT!

 
Un diàleg en el temps entre Montserrat Roig i M. Aurèlia Capmany
Abril de 1991. Maria Aurèlia Capmany se cita amb Montserrat Roig per a realitzar-li una entrevista sobre ser dona i l'ofici d'escriure per a la revista Cultura. Serà la seva darrera entrevista conjunta, ja que uns mesos més tard del mateix anys, ambdues moririen víctimes de la mateixa malaltia. A través d'aquesta entrevista, les dues autores rememoren els diferents moments compartits en el passat des que van coincidir a l'Escola Adrià Gual i l'entrevista s'acaba convertint en un diàleg a través del temps entre les dues escriptores, que posarà en evidència allò que les uneix, allò que les separa i, sobretot, allò que les fa còmplices, ja sigui a cops de discussió o a cops de teatre. 

FITXA ARTÍSTICA:
Dramatúrgia i direcció: Ivan Padilla
Intèrpretació: Mireia Cirera i Tàtels Pérez
Assessorament: Isabel Graña
Producció: Cicle Tocats de Lletra (Ajuntament de Manresa) i Espai Betúlia de Badalona
Espectacle en: català 

Durada aproximada: 60 minuts

  primera    anterior   2   3   4   5   6   següent    darrera