Maig 2017
Dissabte 621h
Diumenge 719h
Preu: 12 euros
 
Sobre poemes d’Àngel Guimerà
LO LLEÓ DE L’ATENEU

 
Per descobrir a través de la paraula i la música a l’Angel Guimerà poeta, capaç de fer vibrar el cor de les persones que el llegeixen o l’escolten.
Àngel Guimerà era anomenat “Lo lleó de l’Ateneu”; potser pel seu aspecte gegantí, potser per la veneració que despertava als del seu entorn i la misteriosa aura que l’envoltava. En aquest espectacle descobrirem la vessant poètica del gran dramaturg, d’una gran qualitat i mirall per a molts poetes que el varen admirar. 
Concebut com un recital pur de poesia i cançons, composades pel cantautor Ignasi Roda sobre poemes de l’autor, “Lo lleó de l’Ateneu” s’endinsa en la figura de Guimerà i la despulla a través de la seva poesia lírica, èpica, patriòtica, desesperada, narrativa i fins i tot mortuòria i llòbrega. 

FITXA ARTÍSTICA:
Poemes: Angel Guimerà
Text i música de les cançons: Ignasi Roda
Intèrprets: Joan Berlanga, Sònia Guimerà, Ricard Mariné, Ignasi Roda, Marta Uxan i Martina Vilarasau.
Espectacle en: català
Durada aproximada: 80 minuts
 
Abril 2017
Dissabte 2921h
Diumenge 3019h
Preu: 12 euros
 
Cia. Casa Real
VEN A FRAGUEL ROCK

 
De la companyia que l’any passat ens va sorprendre amb “17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme”
En un parc temàtic dedicat a les sèries de ficció dels anys vuitanta, tres personatges conviuen clandestinament a l'atracció menys visitada, Fraguel Rock. Una nit de tempesta elèctrica, quan el parc està a punt de tancar les seves portes, apareix un mort al lavabo d'aquesta atracció. Glenda, Animal i El Alegre Mariachi tindran 24 hores per descobrir la identitat de l'assassí. O construir una coartada sòlida. O trobar una explicació versemblant.
Per al seu segon espectacle dins El Cicló (Cicle de companyies independents de Barcelona), la Cia Casa Real vol explorar d'una banda les convencions del teatre de gènere (investigant la manera de traduir al llenguatge teatral gèneres com el terror, el thriller o la ciència ficció), i de l'altra, els conceptes d'identitat i gènere (plantejant-se l'origen i de vegades l'absurd dels rols i els estereotips socials).

FITXA ARTÍSTICA:
Autor/a: Raquel Loscos López i Salvador S. Sánchez
Direcció: Raquel Loscos López i Salvador S. Sánchez
Dramatúrgia: Raquel Loscos i Salvador S. Sánchez
Intèrprets: Rocío Manzano, Sara Sansuan i Laura Vila Kremer
Escenografia: Xesca Salvà
Vestuari: Cinta Moreno
Espectacle en català
Durada aproximada: 80 minuts


Abril 2017
Dissabte 821h
Diumenge 919h
Preu: 12 euros
 
Meridiano 70ymedio y Sala Fènix
BRUTO. EL PODER O LA VIRTUD

 
ESPECTACLE CANCEL'LAT PER MALALTIA DE L'ACTOR.
Inspirat en el drama històric Juli Cesar de Shakespeare, aquest monòleg porta a escena la conjura i assassinat del dictador romà per part de Bruto i alguns senadors. En aquesta versió, Marcela Terra ressalta el dilema emocional de Bruto, que ha d’escollir entre l’amor filial cap a Cesar i el seu deure polític i moral cap el poble. Reivindica així la figura de Bruto com un home cívic, conseqüent i democràtic, en contraposició a la figura de traïdor.
En el seu discurs, Bruto apunta a la injustícia, la indiferència popular enfront la tirania i la corrupció regnant a la societat per despertar al poble i intentar tornar-los la seva dignitat. 


FITXA ARTÍSTICA:
Dramatúrgia i direcció: Marcela Terra
Intèrpret: Felipe Cabezas
Il·luminació: Mattia Russo
Ambient sonor: Orestes Gas
Vídeo: Cristina Raso Boluda
Producció: Meridiano 70ymedio y Sala Fènix
Espectacle en: castellà
Durada aproximada: 70 minuts

  primera    anterior   1   2   3   4   5   següent    darrera