Cia. Dani Pérez
EL LOCO DE LA CALLE

 
L'humorista resident a Premià de Mar, presenta l'espectacle "El loco de la calle", un seguit de monòlegs humorístics i un petit recull del seu treball anterior, "Cara a Cara". Dani Pérez a qui es compara per l'estil a Rubianes, escriu ell mateix els textos i s'inspira en les històries quotidianes del carrer.

Dates que va ser a ponent: 9, 10 i 11 i 16, 17 i 18 de març del 2001.


QUÈ HA DIT LA PREMSA?

Mentre la paraula, la música, la llum i la mímica de l'actor brodaven el missatge del comiat, el meu cervell s'esforçava per trobar quina era la justificació del títol de la representació, perquè de boig res de res, més aviat cordura i sentit comú. Cinc estampes dibuixades magistralment, extretes dels calaixos de la vida, amb la naturalitat de l'automatisme, transformat, vivència molt personal i amb una gran capacitat d'adaptació, que convidava a pensar que estava escrivint, amb veu i gest l'obra que representava en aquell moment. Magistral el traç, cromatisme comic i deformador de la realitat, treballat amb la simplicitat de la vivència del dia a dia i presentat de manera que l'esperit esdevingui definidor del missatge.
La definició, en la primera estampa, del procés i la realitat de la seva condició d'artista desenvolupat en forma de somni palès amb prou claredat la personalitat de l'actor. I al mateix temps és creador i guionista. La faciñitat per doblar altres personatges esdevinfria un valor afegit que al marge de la ironia i el sarcasme, conduïa i ajudava a una integració de convivència entre autor, actor i espectador. Sense un coneixement aprofundit de la persona i la psicologia inherent, el missatge teatral de Dani Pérez no gaudiria de la frescor artística que premiava l'espectador amb els seus aplaudiments.
Com aquell que no sap res mentre desgranava paraula i gest, un mestre en aquest art, anava creant un ambient poètic que assolí el cim en la darrera estampa, en la que l'actor, era un actor mut, que amb el somriure i el gest signava els últims versos d'un poema viu amb el títol de "El loco de la calle", denunciant el camí de la follia de la veritat humana.

Joan Sala Vila
El Vallès, 16 de març del 2001

 

Fitxa Artística
Autor:
Dani Pérez
Intèrpret: Dani PérezJuny 2015
Dissabte 1310-14h
 
Experiència vital semblant a un programa de ràdio
CÀSTING PER AVUI HI SOM

 

AVUI HI SOM comptarà cada dia amb un equip d'artistes i un micròfon obert per a 5 PERSONES DE LA CIUTAT AMB GANES D'EXPLICAR O MOSTRAR EL SEU TALENT.

Aquestes persones seran seleccionades a través d'un CÀSTING OBERT que es farà el dissabte 13 de juny al Teatre de Ponent. Hi pot participar tothom qui vulgui i que tingui alguna cosa per explicar, mostrar, cantar... que pugui ser escoltada.

En aquest espectacle el poder el té la paraula i no tant la imatge (com passa a la televisió). 


Espectacle teatral que ret homenatge a la ràdio i recull l´estètica i les formes dels seus primers temps. 

El dijous 2, 9, 16 i 23 de juliol a les 21 hores tindrà lloc l´espectacle de teatre i ràdio "AVUI HI SOM" que serà gravat en rigorós directe i s´emetrà sense cap tipus d'edició el següent divendres al matí per Ràdio Granollers. Tothom qui vulgui podrà venir com a públic a veure l´espectacle.

És un espectacle en el qual TU TENS LA PARAULA i hi pots participar no només com a oient o espectador sinó també com a actor, monologuista, filosofant, explicant receptes, etc.

Etiqueta inscripció

  primera    anterior   222   223   224   225   226