Cia. CeDeBe
ENTRE DOS SENOS. GUILLERMO EMPITONADO

 
"Entre dos senos.Guillermo Gallardo empitonado" ens mostra les dones que més han marcat l'atzarosa i delirant vida del mundialment famós cantant melòdic Guillermo Gallardo: Asunción Rojas, la seva esposa, y Jéssica Suárez, la seva puta.
Guillermo Gallardo es una gran estrella de la canción melódica. Su vida es una amalgama de discos de platino, "Jet-longs", filmes taquilleros, restaurantes francesitos, campos de golf, coches deportivos, ayuda humanitaria (con "h" de hiena) y mujeres (con "m" de macho). Así es Guillermo. Y si la mujer es, como dice el poeta "el templo que Dios ha creado para el amor", Guillermo es el amor propio, el mismo amor en persona para el cual ha sido construido el templo ("Dios...ese obrero").
El gallo Guillermo, el macho Guillermo, el aceite de oliva y el Toro de Osborne, sabor de España. Así es Guillermo. Pero el toro tiene astas y hasta un astro puede encontrarse empitonado.Y los senos arrullan y aprietan, pero también ahogan y después se llora, aunque el que no llora, no mama.Guillermo, ese llorón. Guillermo, ese mamón. Y por él la lloran, la rien, la maman y se despeinan. Asunción Rojas –su esposa- y Jéssica Suárez –su puta-. Seno contra seno. Mujer contra mujer.Cuidado con el toro que vienen las curvas.
Os váis a enterar.
Fragment de l'entrevista de Jorge Sotomayor a Xavier Bertran per a El Rotativo.

Dates que va ser a ponent: 18, 19 i 20 de desembre del 1998

Fitxa Artística 
Autor: Xavier Bertran
Direcció: Pep Anton Gómez
Intèrprets: Jéssica Suárez = Eva Barceló ; Asunción Rojas = Teresa Sanchez-Roca

Altres professionals
Escenografia i utilleria: Lluís X. Villanueva
Vestuari: Ana Güell i Núria Cardoner
Il·luminació: Nani Valls
Banda sonora i efectes: Pere Hernàndez
Realització vídeo: Ricardo Ribelles
Caracterització: Manolo Perez-Heredia "Lolo" 
 

RUBIANES SOLAMENTE

 
No és fàcil escriure alguna cosa d'en Pepe Rubianes. Per mí, que desde fa cincuanta anys estic exercint d'humorista, difícilment hi ha alguna cosa en l'humor que em pugui sorprendre. En aquesta época que ens ha tocat viure, on es creu humorista qualsevol que expliqui acudits, no és fàcil trobar algú que tingui les qualitats de ser actor i manipuli l'humor a travès del monòleg amb l'altura i el nivell amb el que ho fa Rubianes. Jo, que sóc un home curtit en escenaris els hi puc assegurar que si hi ha un art difícil i laboriós és el de sortir dalt d'un escenari sense més elements que la palabra i la expressió, per aconseguir arribar-li profund a l'espectador. Crec que tot el que jo pugui dir en respecte a Rubianes es quedarà curt amb la realitat de la seva tasca a l'escenari, i sinó, prestin atenció , perquè els seus monòlegs , sense dubtes, tenen un contingut molt més profund que el del riure, és una filosofia vista a travès del prisma de l'humor. Vegin, escoltin i disfrutin.
Miguel Gila

Dates que va ser a ponent: 14 de desembre del 1998

Fitxa Artística
Autor:
Pepe Rubianes
Direcció: Pepe Rubianes
Intèrprets: Pepe Rubianes en monòleg

Altres professionals
Il·luminació i so: Josep Parramón
Regidora: María Rosales
Fotografia: José García Poveda
Gráfica: Quim Biox / BBCR
Sponsors: Tasias&Álvarez Assoc.


 
 
Teatre de Ponent
EL SILENCI ÉS OR

 

Plantejat com un recital a partir de textos d'Apel·les Mestres, aquest espectacle està conformat per vuit monòlegs interpretats pels coneguts actors Jordi Boixaderas i Lluís Soler amb l'acompanyament musical del pianista Lluís Carmona.

Vuit caricatures divertides, perfectament dibuixades, que s'entrament en una posada en escena unitària, gràcies a les complicitats que es generen entre els tres intèrprets dalt de l'escenari.


Espectacle en: Català
Durada: 70 minuts
Gènere: Teatre d'humor

+ info


    http://issuu.com/teatredeponent/docs/dossier_silenci

 

Autor: Apel·les Mestres 
Música: Lluís Carmona 
Dramatúrgia i direcció: Frederic Roda 
Il·luminació i sonorització: Marc Martín
Fotografia: Jordi Ribó
Intèrprets: Jordi Boixaderas, Lluis Carmona i Lluis Soler


 

 

 

 

 


  primera    anterior   222   223   224   225   226   següent    darrera