Juliol 2017
Dissabte 821h
Preu: 6 euros
 
Marta Shanti
LLIBERTAT, CANTS A CONTRATEMPS

 
Marta Shanti és una jove cantautora del Vallès que combina paraula i guitarra per donar veu a les seves experiències. Una veu amb força i caràcter i una lírica punyent que no pot deixar-te indiferent. 

RESERVA D'ENTRADES (6 €) 
Enviant un correu a produccio@teatredeponent.com Juliol 2017
Divendres 722h
Preu: 8 euros
 
Catarsi Teatre
POLÍTICAMENT INCORRECTE

 

"Políticament Incorrecte és una brillant comèdia que centra la seva acció en una habitació de l'Hotel Palace de Madrid. Un Ministre del Govern, (del PP) planeja passar la nit amb una diputada de l’oposició (d'ERC); el desastre comença quan descobreixen el cos d’un desconegut atrapat a la finestra de l’habitació. Desesperat, el Ministre truca al seu ajudant, el qual arribarà a una crisi d’identitat per culpa de les mentides del Ministre. La història es “desmadra” amb l’arribada del marit de la diputada, de la pesada directora de l'hotel, de la infermera que cuida a la mare de l’ajudant, de la donadel Ministre i d’una cambrera sense escrúpols.”

Políticament Incorrecte és un vodevil anglès, però no un qualsevol, si no que, probablement, és el vodevil més original, sorprenent i, sobretot, divertit que s’ha estrenat mai.


FITXA ARTÍSTICA
Robert Massip: Carles Mochales
Eduard Feliu: Eduard Perales
Anna Rufián: Rebeca Raya
Pau Figueres: Carles Cullell
Núria, la cambrera: Queralt Pujol
Marc Bonilla, el detectiu: Joan Grivé
Directora: Marina Martori
Pamela Massip: Roser Torruella
Lola Soler, la infermera: Núria Crous
Direcció: Marina Martori
Aj. de direcció: Rebeca Raya
Escenografia: José Raya
Il·luminació: Rafael Tomico
Producció: Catarsi TeatreJuny 2016
Divendres 1519h
Preu: 5 euros
 
Arsènic Espai de Creació
TALLERS DE TEATRE I DANSA. CURS 2015-2016

 
Aprenem a fer teatre tot fent teatre: aquesta és la filosofia d´Arsènic Espai de Creació. com cada any, els tallers de teatre i dansa giren al voltant d'un autor, una temàtica o una disciplina alrtística. Enguany el protagonsita és Federico García Lorca, i tant petits com grans treballaran sobre aquest escriptor.DATA MÀXIMA PER FER RESERVES: dimecres 22 de juny a les 14 hores 

 1   2   3   4   5   següent    darrera