Contacte | Subscriure't   


PREU GENERAL: 12 EUROS


DESCOMPTES INDIVIDUALS:

- Públic amb el carnet de biblioteques, de la Associació Cultural de Granollers, Consorci de Normalització Lingüística, Carnet Jove o d’estudiant, majors de 60 anys, aturats, famílies monoparentals i famílies nombroses (10,20 €)

- Entrades comprades en un abonament de temporada (es poden escollir espectacles tan del Teatre de Ponent com del Teatre Auditori de Granollers conjuntament), en funció de l’abonament tenen un descompte del 20, 25 o 30% de l’entrada.

- Alumnes d’escoles locals de teatre, de l’Institut del Teatre de Barcelona i membres de l’Associació de Directors i Actors de Catalunya (50% de descompte; 6 €)

- Persones en risc d’exclusió social del programa Apropa cultura – amb un màxim de 10 entrades, entre 3 i 8 €, en funció del tipus d’entitat- 


DESCOMPTES PER GRUPS:

- Per a grups de 10 persones o més: 15% de descompte (amb reserva prèvia al correu comunicacio@teatredeponent.com)

- Per a grups de 20 persones o més: 20% de descompte (amb reserva prèvia al correu comunicació@teatredeponent.com)

 

TARIFA ESPECIAL PER A ALUMNES D'ARTS ESCÈNIQUES:

Aquesta és una tarifa especials per als estudiants d'arts escèniques i música personal i intransferible perquè puguin venir al teatre a un preu molt reduït per tal de ser còmplices amb la seva formació i el desenvolupament professional de l'estudiant.

La tarifa que només es fa efectiva introduint un codi especial que es demana a el centre de formació. Cal que el centre es posi en contacte amb escena grAn per tal d'establir un conveni de col'laboració.

La tarifa permet comprar entrades anticipadament, però s'hauran de recollir al mateix dia a les taquilles de l'espai i acreditar correctament la condició d'estudiant (carnet del centre de formació).

El preu de la compra anticipada per internet d'aquesta tarifa és de 5 €, en cas de venir directament a taquilla el dia de la funció serà de 6 €, sempre i quan s'acrediti amb un carnet o el darrer rebut de pagament que la persona és alumnes d'arts escèniques. 

El Teatre de Ponent disposa de 20 entrades amb aquesta tarifa per a cada espectacle (per a alguns espectacles ja estan exhaurides). 

 

VENDA D'ENTRADES

Per Internet: en aquesta pàgina web, a l'apartat de programació, després de la descripció de cada espectacle teniu l'opció de comprar les entrades per al dia que vulgueu sense cues ni comissions. Us recondueix al web d'Escena GRAN que es la plataforma per gestionar tots els espectacles de la ciutat i hi apareix també la nostra programació. 

A les taquilles del Teatre Auditori de Granollers: els dimecres,dijous i divendres de 17.30 h a 20 h s'hi poden comprar entrades anticipades

A les taquilles del Teatre de Ponent: venda d'entrades el mateix dia de l'espectacle, una hora abans de l'inici de la funció.